Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hamur
- 250 g un, serpmek için ekstra un
- 30 g zeytinyağı
- 120 g su
- ¾ tk tuz
- 150 g ekşi krema
- ½ tk karabiber
Birleştirme ve Pişirme
- 200 g beyaz soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g frenk soğanı, ince doğranmış
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 6.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ballı Bademli Pasta
30min
Kahve, Kakule ve Kakaolu Bademler
30min
Otlu Gözleme
1 Std. 50 Min
Kıtırlı Challah Ekmeği
1 Std. 30 Min
Erik Clafoutis
Žádné hodnocení
Sebzeli Galette
1 Std. 30 Min
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50min
Karidesli Şehriye Çorbası
40min
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2ωρ. 5 λεπτ.
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min
Beşamel Sos
15min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 Std.