Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hamur
- 250 g un, serpmek için ekstra un
- 30 g zeytinyağı
- 120 g su
- ¾ tk tuz
- 150 g ekşi krema
- ½ tk karabiber
Birleştirme ve Pişirme
- 200 g beyaz soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g frenk soğanı, ince doğranmış
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 6.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pide
1h 20min
Yer Fıstığı Şekerlemesi
1 Std. 30 Min
Focaccia
2u. 45min
Pancar Carpaccio
20min
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1hod.
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1 Std. 15 Min
Bal Peteği Şekerlemesi
1 Std. 30 Min
Tahinli Çörek (6 adet)
2 Std.
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3 Std. 25 Min
Karamel Şekerlemesi
2 Std.
Kaşarlı Pide
1 Std. 45 Min
Lor Peyniri
30min