Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de pasas
- 50 g de oporto
Masa
- 150 g de mantequilla, fría, cortada en trozos
- 15 g de leche
- 20 g de levadura fresca
- mantequilla, para engrasar
- 350 g de harina de trigo
- 4 huevo
-
15
g de ron
nebo 15 g aguardiente (38% vol.) - 40 g de azúcar
- 1 cditas de sal
- 1000 g de agua
- 50 g de vinagre
Ovo Moles o Crema de yemas (ver consejo)
- 1070 g de agua
- 190 g de azúcar
- 8 yema de huevo
- 50 g vinagre
Montaje
- de harina de trigo, para enharinar
- 250 g de mermelada de calabaza, espagueti
- 30 g de nuez de castilla, pelada, picadas en trozos grandes
- 30 g de almendras, tostadas y sin sal, picada en trozos grandes
- 1 yema de huevo, batida, para barnizar
- 30 g de piñones
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1929.9 kJ / 461.3 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 62.1 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 252.2 mg
Alternativní recepty
Mousse de mango
15min
Gelatina de rompope
5h 20min
Gelatina de Tequila
1h 30min
Paletas de helado de tahini y almendras TM6
14 Std.
Pan de fiesta de Jamaica
1h 10min
Cheesecake con crema de vainilla y fresas deconstruído
Žádné hodnocení
Agua de Horchata
10 min
Gelatina de mango
15min
Bombón helado de chocolate
5h
Rollo de guayaba
2h 30 min
Nube de chocolate
45min
Gelatina de mazapán
2h