Zařízení & příslušenství
Rosmarin- och rotfruktsmos
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portioner
Suroviny
-
vatten500 g
-
morot skuren i bitar (ca 2-3 cm)200 g
-
sötpotatis skuren i bitar (ca 2-3 cm)500 g
-
potatis skuren i bitar (ca 2-3 cm)500 g
-
salt1 tesked
-
malen peppar efter smak1 - 2 nypor
-
torkad rosmarin, hackad efter smak2 - 3 nypor
-
extra virgin olivolja plus extra för servering30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
465 mg
Protein
3.3 g
Kalorie
812 kJ /
194 kcal
Tuk
5.2 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hållbart & Gott!
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Blomkålsmos
Žádné hodnocení
Bulgur
Žádné hodnocení
Stekt sparris
Žádné hodnocení
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Žádné hodnocení
Fänkålssallad
Žádné hodnocení
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Žádné hodnocení
Kashmiri-ris
Žádné hodnocení
Naanbröd med lök och kummin
Žádné hodnocení
Potatis- och rotsellerigratäng
Žádné hodnocení
Miso-aubergine (sous-vide)
Žádné hodnocení
Janssons Frestelse
1hod. 40min.
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Žádné hodnocení