Zařízení & příslušenství
Potatis- och rotsellerigratäng
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portioner
Suroviny
-
emmentalerost skuren i bitar (2 cm)50 g
-
vitlöksklyfta1
-
färsk timjan endast blad1 kvist
-
mjölk100 g
-
vispgrädde200 g
-
malen muskot3 nypor
-
salt½ tesked
-
malen svartpeppar3 nypor
-
rotselleri skuren i bitar (3-4 cm)650 g
-
vatten500 g
-
mjölig potatis (t.ex. Maris Piper, King Edward), tärnad (2 cm)650 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
382 mg
Protein
7.2 g
Kalorie
1212 kJ /
290 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hållbart & Gott!
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Blomkålsmos
Žádné hodnocení
Bulgur
Žádné hodnocení
Stekt sparris
Žádné hodnocení
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Žádné hodnocení
Fänkålssallad
Žádné hodnocení
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Žádné hodnocení
Kashmiri-ris
Žádné hodnocení
Naanbröd med lök och kummin
Žádné hodnocení
Rosmarin- och rotfruktsmos
Žádné hodnocení
Miso-aubergine (sous-vide)
Žádné hodnocení
Janssons Frestelse
1hod. 40min.
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Žádné hodnocení