泰式鸡肉配脆片

泰式鸡肉配脆片

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 无盐熟花生
    20 克
  • 花生酱
    20 克
  • 鱼露
    10 克
  • 红糖
    5 克
  • 米醋
    20 克
  • 生抽
    50 克
  • 香甜辣椒酱sriracha 依据个人口味调整
    5 - 10 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 切片
    20 克
  • 小洋葱 切块
    60 克
  • 泰国罗勒 (volitelně) ,只取叶子
    3 枝
  • 30 克
  • 鸡肉肉糜
    200 克
  • 越南春卷皮
    12 张
  • ,用于煎炸
    适量
  • 刷面用
  • 胡萝卜 切丝,装饰用
    适量
  • 生菜,任何种类 切丝
    适量
  • 新鲜香菜叶
    适量
  • 青柠
    适量
  • 新鲜红辣椒 ,切碎
    适量

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 924.3 mg
Protein 14.6 g
Kalorie 1284.8 kJ / 307.1 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 29.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše