Zařízení & příslušenství
意式马铃薯烘蛋
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
12 块
Suroviny
-
车打芝士 切丁 (3公分 x 3公分)100 克
-
褐皮马铃薯 去皮,一切四块700 克
-
食油 ,用于润滑4 汤匙
-
多用途面粉1 汤匙
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
五花培根, ,腌肉,切成小块 (0.5公分 x 0.5公分)熏火鸡胸肉60 克
-
蛋5 个
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
奶油60 克
-
牛奶50 克
-
糖1 茶匙
-
灯笼椒 去籽,切丁 (0.5公分 x 0.5公分)60 克
-
洋葱 切丁 (0.5公分 x 0.5公分)60 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 块(pc)
Sodík
338 mg
Protein
8 g
Kalorie
832 kJ /
199 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
风味亚洲家常菜 Thermomix® 专属切菜器 (TM5)
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
秋梨膏
1hod. 15min.
豌豆黄
10hod. 35min.
梨汤
1hod. 30min.
驴打滚
1hod. 10min.
山楂糕
45min.
椰香桂花糕
3hod. 20min.
黄油年糕
Žádné hodnocení
麻辣串串
40min.
无糖芋泥红豆沙
Žádné hodnocení
杏子胡萝卜球
Žádné hodnocení
可可燕麦球
31min.
韭黄猪肉肠粉
Žádné hodnocení