Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de gelatina neutra en polvo (2 sobres)
- 2 cucharaditas de canela molida
- ½ cucharadita de jengibre molido
- ¼ de cucharadita de nuez moscada molida
- ¼ de cucharadita de clavo molido
- 200 g de agua
- 300 g de azúcar
- 50 g de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 251 kJ / 60 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 2.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudin crujiente con masa filo
1 Std.
Natillas de dulce de leche
2h 20 min
Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa
6h
Pan de croissant
6h 30 min
Bizcochitos en tarro con plátano y chocolate
1 Std. 30 Min
Chuparquías (Chebakia)
4h
Crema de galletas al caramelo
4h 15min
Cuajada con crumble
2h 10 min
Vasitos de "meloffee" pie
30 min
Besitos de mazapán
30 min
Café dalgona irlandés
10min
Pudin de frutos rojos
10h 30min