Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g de azúcar
- 200 g de harina sin gluten de repostería
- 50 g de almendra molida
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de canela molida
- 2 cucharaditas de piel de limón rallada
- 2 huevos
- 170 g de nata (35% de grasa)
- 125 g de mantequilla muy fría, en dados de 1 cm (y algo más para engrasar)
- 400 g de agua
- 400 g de calabaza en dados de 1 cm
- 1 cucharada de maicena
- 100 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- ½ cucharadita de jengibre molido
- 2 pellizcos de clavo molido
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 938 kJ / 224 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 12.9 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 101.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de pistacho, mascarpone y pomelo
4 Std. 10 Min
Cóctel dorado de piña
10 Min
Tarta crumble de frambuesas
1 godz. 30 min
Bizcocho con cuscús y fruta
1 Std. 50 Min
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6 Std. 15 Min
Tarta de naranja y coco vegana
3h 30 min
Rožata (Flan con limón) - Croacia
10h 15min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1h
Carrot cake cookies
35 min
Bundt cake de calabacín y cacao
1h 10 min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 Std.
Bizcocho de calabaza sin gluten
2h 20 min