Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 5080.8 kJ / 1214.3 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 240 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1787.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Haşlanmış Pirinç
25min
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1 godz. 15 min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2 Std. 30 Min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 godz. 15 min
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min
Arpa Şehriye Pilavı
1 godz.
Haşlanmış Bulgur
25min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min