Pastel de Chocolate

Pastel de Chocolate

2.4 48 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 3hod.
12 rebanadas

Suroviny

  • 375 g de chocolate semi amargo
  • 180 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente
  • 6 yemas de huevo pasteurizadas
  • 100 g de azúcar refinada
  • 6 claras de huevo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 12 rebanadas

Sodík 363.8 mg
Protein 47.5 g
Kalorie 15983.5 kJ / 3820.2 kcal
Tuk 280.2 g
Vláknina 22.1 g
Nasycený tuk 167 g
Sacharidy 343.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...