Kompatibilní verze
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di spalla di agnello, senza ossa
- burro q.b.
- sale marino, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- 7 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 80 g di aceto balsamico
- 250 g di vino rosso
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di cipolla rossa, in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cookies
1u.
Scottadito di legumi
45min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2 godz. 30 min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 godz. 10 min
Cosce di pollo in salsa speziata di pomodori verdi
1u.
Cioccolatini fondenti con cuore di lampone
4h
Porchetta con pere e cipolle
12h
Pollo ripieno alle mandorle
2h
Bomboloni croccanti con crema
5h 30min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10 min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h