Kompatibilní verze
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di spalla di agnello, senza ossa
- burro q.b.
- sale marino, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- 7 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 80 g di aceto balsamico
- 250 g di vino rosso
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di cipolla rossa, in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maionese cotta
15min
Marinata per pollo piccante
10 Min
Moddizzosu di patate
7h
Maionese ai peperoni
15min
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1h 40min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Risotto ai frutti di mare
45min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Insalata di polpo e patate
2u.
Calzone fritto
5h
Zabaione con crumble di frutta secca
1h
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h