Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino

Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino

3.0 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 15hod. 30min.
8 porzioni

Suroviny

  • 1500 g di spalla di agnello, senza ossa
  • sale marino a piacere
  • pepe nero macinato a piacere
  • burro q.b.
  • 7 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 80 g di aceto balsamico
  • 250 g di vino rosso
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 70 g di cipolla rossa in quarti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 34 g
Kalorie 2259 kJ / 540 kcal
Tuk 41 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...