
Kompatibilní verze
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di spalla di agnello, senza ossa
- burro q.b.
- sale marino a piacere
- pepe nero macinato a piacere
- 7 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 80 g di aceto balsamico
- 250 g di vino rosso
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di cipolla rossa in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 540 kcal / 2259 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cookies
1hod.
Alette di pollo con salsa Buffalo
45min
Costolette di agnello in salsa bernese
4hod.
Menù: Ratatouille; Verdure, ceci e uova con salsa agli asparagi
Žádné hodnocení
Menù: Crema di verdure; Involtini di pollo; Salsa ai peperoni
1hod.
Torta Pescoffee in tazza
30min
Porchetta con pere e cipolle
12hod.
Pesce bianco e cozze in salsa piccante e harissa
1hod. 10min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1hod.
Gelato ai cantucci e vin santo
10hod. 30min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2hod. 20min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1hod. 40min