Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la buccia senza la parte bianca
- 120 g di latte
- 30 g di burro, a pezzi
-
15
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
nebo 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 1 tuorlo d'uovo
- 300 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- ½ mazzetto di aneto fresco
- 250 g di formaggio cremoso alle erbe
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- farina, per spolverare
- 250 g di salmone affumicato, in fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1430.4 kJ / 341.9 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 535.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotolo ai piselli
50 min
Crostata salata multicolore
1h
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
5 Std.
Cornetto di Matera
4 godz. 30 min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 godz. 30 min
Scones salati al basilico e crema di ricotta
40min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Crostata ai cachi freschi
1h
Rustici alla carbonara
1h 30min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1h 30min
Cream tart al cioccolato
8 Std.
Palline di Parmigiano Reggiano
30 Min