Jeleuri cu vin spumant

Jeleuri cu vin spumant

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
36 bucăți

Suroviny

  • zahăr
    55 g
  • gelatină pudră
    6 pliculețe
  • vin spumant, sec sau dulce (750 ml), la temperatura camerei
    1 sticlă
  • bere de ghimbir (Ginger Ale) la temperatura camerei
    225 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 bucată

Protein 1 g
Kalorie 121 kJ / 29 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...