
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 55 g zahăr
- 6 pliculețe gelatină pudră
- 1 sticlă vin spumant, sec sau dulce (750 ml), la temperatura camerei
- 225 g bere de ghimbir (Ginger Ale) la temperatura camerei
- Nutriční hodnoty
- na 1 bucată
- Kalorie
- 29 kcal / 121 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salată de fenicul, țelină și mere verzi
15min
Salată de alac, cu oțet balsamic
20min
Terină de somon cu smântână cu piper
1hod. 20min
Gazpacho de sfeclă cu cremă de hrean
1hod. 40min
Cocktail de mere, căpșune și ghimbir
5min
Kutia
24hod. 50min
Ananas în sirop de chilli, gătit lent, cu streusel de cocos
3hod. 40min
Sorbet de mango
10min
Salată de varză cu vinegretă de migdale și portocale
15min
Salată a la russe
1hod. 20min
Tartar de ton cu cremă de avocado
20min
Tortillas tex-mex cu porc și fasole neagră
1hod. 20min