![Jeleuri cu vin spumant Jeleuri cu vin spumant](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2E20E0DE-C4E2-4A23-8365-B228AC8A8B15/Derivates/e1e06d8e-c837-4360-8772-b30d5b0d5b89.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 55 g zahăr
- 6 pliculețe gelatină pudră
- 1 sticlă vin spumant, sec sau dulce (750 ml), la temperatura camerei
- 225 g bere de ghimbir, (Ginger Ale) la temperatura camerei
- Nutriční hodnoty
- na 1 bucată
- Kalorie
- 121 kJ / 29 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Înghețată cu lemn dulce
Žádné hodnocení
Paste Orzo cu pui și pesto
30min
Cartofi gratinați
1 godz. 10 min
Martini cald cu caramel și mirodenii
Žádné hodnocení
Gnocchi cu sos de roșii și busuioc
Žádné hodnocení
Risotto cu Gorgonzola și ceapă caramelizată
Žádné hodnocení
Înghețata de lemn dulce cu mure a lui George Calombari
Žádné hodnocení
Midii cu smântână maturată și verdețuri (Mouclade)
Žádné hodnocení
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Žádné hodnocení
Spată de porc sous-vide
Žádné hodnocení
Pui cu busuioc cu sos de curry și nucă de cocos
Žádné hodnocení
Paste Puttanesca
35min