![Cidru cu rom și unt de arțar Cidru cu rom și unt de arțar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A1B857AA-BEB0-44AE-AD28-894AE759DD6A/Derivates/8b887e50-bc31-4daf-9b8a-d4f1e0088d84.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 55 g unt nesărat, tăiat bucăți
- 55 g sirop de arțar
- 1 păstaie de vanilie, doar semințele
- ⅛ linguriță sare
- 1360 g cidru de mere
- 170 g zeamă de portocală
- 285 g rom
- 170 g whisky, cu scorțișoară (volitelně)
- 1 măr (orice soi), feliat, pentru ornat
-
1
portocală, feliată, pentru ornat
nebo 1 portocală, doar coaja subțire, fără pielița albă, pentru ornat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 725.9 kJ / 173.5 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 20.9 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 30.4 mg