Kompatibilní verze
Cartofi noi gătiți la aburi, cu ierburi aromate și usturoi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 căței de usturoi, după gust
- 15 g pătrunjel proaspăt
- 15 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
- 15 g cepșoară, feliată (1¼ cm), plus întregi, pentru ornat
- 225 g apă
- 55 g unt nesărat
- 680 g cartofi noi
- ½ linguriță sare, după gust
- ¼ linguriță piper negru proaspăt măcinat, după gust
- 1 linguriță ardei iute, roșu, fulgi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paste cu Ragout de legume
45 min
Cartofi cu sos de iaurt
40min
Supă consistentă de fructe de mare
1 godz.
Sparanghel cu sos Romesco
30 min
Caramelizare 400-500 g ceapă
50min
Limonadă acidulată de lavandă
1h 10min
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Žádné hodnocení
Carne de vită și anghinare gătite lent
Žádné hodnocení
Pui Kung Pao
1h 30min
Penne cu crevete și sos de mangold
50min
Piure de cartofi cu lapte bătut
35min
Iahnie de fasole
30 Std. 45 Min