Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g apă
- 300 g ciuperci proaspete, întregi sau tăiate felii
-
20
g ulei vegetal
nebo 20 g ulei de măsline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1004 kJ / 240 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 24 mg
Alternativní recepty
Crevete cu paste și mazăre
40 min
Fasole verde rumenită ușor
25 min
Vinete sotate (200 g)
30 min
Ciuperci murate
6h 30min
Vinete sotate (400 g)
Žádné hodnocení
Dovlecei sotați (200 g)
20min
Salată cu năut și conopidă cu curry
40 min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 min
Sos de legume pentru paste
40 min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55 min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 min
Ochiuri la aburi
15 Min