Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g apă
- 300 g ciuperci proaspete, întregi sau tăiate felii
-
20
g ulei vegetal
nebo 20 g ulei de măsline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1004 kJ / 240 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 24 mg
Alternativní recepty
Somon cu orez și sos de mărar
40min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25min
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30min
Fasole verde rumenită ușor
25min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (400 g)
20 Min
Pâine din făină integrală, cremă și chifteluțe de pui
2 Std.
Vinete sotate (200 g)
30min
Dovlecei sotați (200 g)
20 Min
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1h 20min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25min
Pâine de alac
1 Std. 45 Min