Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)

Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
8 skiver

Suroviny

  • solsikke margarin til smøring
    150 g
  • mandel, skåldet
    80 g
  • dadler, uten stein
    150 g
  • kokeeple skrellet, uten kjerne, delt i biter
    300 g
  • glutenfri melblanding, hvit
    80 g
  • glutenfritt bakepulver
    1 ts
  • kanel, malt
    1 ts
  • muskatnøtt, malt
    ¼ ts
  • egg, medium
    3
  • crème fraîche, min 30% fett til servering

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skive

Sodík 208.9 mg
Protein 6.4 g
Kalorie 1270.5 kJ / 303.7 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sacharidy 28.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše