Kompatibilní verze
Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 mușchi de vită (180-200 g fiecare, 3 cm grosime)
- 2 lingurițe sare de mare
- ¾ linguriță piper negru măcinat
- 4 fire cimbru proaspăt
- 1400 g apă (aprox.), asigurându-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă (vezi recomandare)
-
30
g zeamă de lămâie (vezi recomandare)
nebo 1 linguriță vitamina C - 50 g șalote
- 1 - 2 fire tarhon proaspăt, doar frunzele, după gust
- 50 g vin alb, sec
- 15 g oțet de vin
- 200 g unt nesărat, tăiat cuburi, plus 1 lingură, pentru prăjirea mușchiului de vită
- 4 gălbenușuri, de la ouă mijlocii
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 93 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mămăligă
40 min
Ravioli cu ricotta și sos de vinete
1u. 40min
Pateu din ficat de pui cu coniac
3 godz. 25 min
Pesto de busuioc cu nuci de macadamia și limetă
Žádné hodnocení
Ciocolată fierbinte cu whisky, bezea și scorțișoară
15 Min
Sirop de Lemon grass și ghimbir
Žádné hodnocení
Carne de vită și anghinare gătite lent
Žádné hodnocení
Supă de varză acră, chifle umplute, gătite la aburi, cu sos cremos de ciuperci
Žádné hodnocení
Parfait de chai latte
29h 5min
Bolul cu carne de porc și hoisin
30 min
Mușchi de miel cu sos de piper roșu
Žádné hodnocení
Salam de biscuiți
3u. 10min