Glútenfrí gulróta- og möndlukaka

Glútenfrí gulróta- og möndlukaka

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 30min.
12 sneiðar

Suroviny

Möndlu- og gulrótarkaka
  • grapeseed oil
    100 g
  • möndlur, án hýðis
    220 g
  • gulrætur í bitum
    300 g
  • vanillubragðefni
    1 tsk
  • egg
    3
  • ljós púðursykur
    150 g
  • lyftiduft (glútenfrítt)
    2 tsk
  • kanill
    2 tsk
  • engifer, malað
    2 tsk
  • salt
    1 hnífsoddur
Krem
  • hrásykur
    120 g
  • appelsína notið aðeins efsta lagið af berkinum
    ½
  • ósaltað smjör
    90 g
  • rjómaostur
    125 g
Skreyting
  • valhnetur
    1 msk
  • pistasíuhnetur
    1 msk
  • möndlur, með hýði til að skreyta
  • heslihnetur til að skreyta
  • pekanhnetur til að skreyta

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 sneið

Sodík 162 mg
Protein 7.7 g
Kalorie 1491.1 kJ / 355 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 7.6 g
Sacharidy 25.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše