Irsk æblekage med crème anglaise
TM6

Irsk æblekage med crème anglaise

( Žádné hodnocení )

Suroviny

Æblekage

  • 110 g smør kold, i tern, plus ekstra til smøring
  • 225 g hvedemel
  • 110 g sukker, hvid plus 2 spsk
  • 100 g sødmælk
  • ¼ tsk bagepulver
  • 1 æg, medium
  • 150 g æbler, søde skrællet, udkernet og skåret i stykker (2 cm)

Crème Anglaise

  • 300 g sødmælk
  • 50 - 100 g sukker, hvid efter smag
  • 5 æggeblommer fra mellemstore æg
  • ½ tsk vaniljeekstrakt, naturlig

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
381 kcal / 1593 kJ
Protein
7 g
Tuk
16 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
9 g
Sodík
50 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše