Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dry Rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tbsp paprika
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp salt
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp dried thyme
- 1360 - 1475 g baby back pork rib (1 rack, trimmed, cut in half)
Beer BBQ Sauce
- 115 g red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g vegetable oil
- 340 g stout beer
- 170 g ketchup
- 85 g dark brown sugar
- 60 g apple cider vinegar
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp chilli powder, to taste
Cooking Ribs
- 1135 g water
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 17380 kJ / 4153.9 kcal
- Protein
- 279.7 g
- Sacharidy
- 189.8 g
- Tuk
- 247.8 g
- Nasycený tuk
- 84.6 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 8712.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Pico De Gallo
15min
Tempered Chocolate
Keine Bewertungen
Cashew and Cacao Smoothie
5 min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Pico De Gallo
15min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Cochinita Pibil
4 godz.
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Caesar Dressing
10min