Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'huile neutre, (15 g + 15 g)
- 500 g d'oignons, coupés en deux, puis en quartiers (12 mm/½ po), (250 g + 250 g)
- 60 g de bière (voir Conseil)
- ⅛ c. à thé de sel, selon le goût
- ⅛ c. à thé de poivre noir moulu, selon le goût
- 15 g de moutarde de Dijon
- 15 g de miel
- 30 g de sauce Worcestershire
- Nutriční hodnoty
- na 30 g
- Kalorie
- 136.7 kJ / 32.5 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 39.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Crème fouettée
10 Min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4u. 30min
Oignons rissolés (200 g)
20 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Rissoler 300 g d'oignons
Žádné hodnocení
Riz à l'espagnol
35min
Rissoler 200 g d'oignons
Žádné hodnocení
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Purée de pommes de terre classique
50min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min