Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g su, ekmek hamuruna sürmek için ekstra su
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 500 g tam buğday unu, serpmek için ekstra tam buğday unu
- 2 ¼ tk tuz
- 15 g haşhaş tohumu
- 25 g ay çekirdeği içi, tuzsuz
- 15 g susam
- 15 g keten tohumu
- 2 su bardağı kaynar su, pişirme sırasında kullanmak için
- Nutriční hodnoty
- na 1 adet
- Kalorie
- 9454 kJ / 2259.6 kcal
- Protein
- 70.9 g
- Sacharidy
- 404.8 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 28.5 g
- Sodík
- 5293.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 Std.
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10 min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Mini Focaccia
3 Std. 30 Min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 Std.
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Baget ekmek
3 Std. 45 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Yoğurtlu Ekmek
3h