Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g su, ekmek hamuruna sürmek için ekstra su
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 500 g tam buğday unu, serpmek için ekstra tam buğday unu
- 2 ¼ tk tuz
- 15 g haşhaş tohumu
- 25 g ay çekirdeği içi, tuzsuz
- 15 g susam
- 15 g keten tohumu
- 2 su bardağı kaynar su, pişirme sırasında kullanmak için
- Nutriční hodnoty
- na 1 adet
- Kalorie
- 9454 kJ / 2259.6 kcal
- Protein
- 70.9 g
- Sacharidy
- 404.8 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 28.5 g
- Sodík
- 5293.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baget ekmek
3ωρ. 45 λεπτ.
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30 min.
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20 min.
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50 min
Patates ve Kefirli Ekmek
1h 50min
Sütlü Minik Ekmekler
1ωρ. 45 λεπτ.
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10 min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min