Zařízení & příslušenství
Himbeer-Kokos-Tiramisu
Příprava 15min.
Celkový 8hod. 15min.
8 Portionen
Suroviny
-
Mandel-Kokos-Pralinen (z. B. Raffaello®)150 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Mascarpone250 g
-
Zucker1 EL
-
Kokosraspeln2 EL
-
Himbeeren375 g
-
Milch120 g
-
Löffelbiskuits200 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
171 mg
Protein
8 g
Kalorie
1940 kJ /
464 kcal
Tuk
35 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
21 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2 h 30 min
Saftiger Maracujakuchen mit Glasur
1 h 45 min
Zitronen-Joghurt-Panna-Cotta
6 h 30 min
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 min
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9 h 35 min
Vanille-Blaubeer-Kuchen
2 h 15 min
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8 h
Schnelles Haselnuss-Dessert
15 min
Einfache Herrentorte
5 h 45 min
Bananensplit-Dessert
20 min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 h
Kokos-Mandel-Plätzchen
1 h