Epla- og döðlukaka (sykurlaus)

Epla- og döðlukaka (sykurlaus)

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
8 sneiðar

Suroviny

  • smjörlíki líka til að smyrja
    150 g
  • möndlur, án hýðis
    80 g
  • döðlur, steinlausar
    150 g
  • epli afhýdd, kjarnhreinsuð og skorin í bita
    300 g
  • glútenfrítt hveiti
    80 g
  • lyftiduft (glútenfrítt)
    1 tsk
  • kanill
    1 tsk
  • múskat, malað
    ¼ tsk
  • egg, meðalstærð
    3
  • sýrður rjómi til að bera fram með

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 sneið

Protein 6.1 g
Kalorie 1432 kJ / 342 kcal
Tuk 24 g
Sacharidy 25.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše