Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'huile d'olive
- 140 g de gousses d'ail pelées (env. 3 têtes de gros calibre)
- 1 c. à thé de poivre noir en grains
- 1 feuille de laurier déshydratée
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4609.8 kJ / 1101.8 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 48.6 g
- Tuk
- 99.8 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 26.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce pour salade César
10 min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 min
Beurre de culture
12sa 15 dk
Bouillon de pelures d'oignon
1u. 5min
Chili con carne Cuisson lente
7h
Curd de clémentine
1h
Fond de viande
3h
Bouillon de poulet maison
50 min.
Bouillon volaille riche en collagène
12h 10min
Oignons caramélisés (500 g)
45 min
Crème brûlée cuite à la vapeur (Métrique) (TM6)
4 godz. 45 min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15 Min