
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Épluchage
- 800 g de betteraves crues coupées en deux (environ 5 cm de large)
- 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
- 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
- ½ c. à thé de sel au goût
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 63.8 kcal / 268 kJ
- Protein
- 2.5 g
- Tuk
- 0.1 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 628.5 mg
Alternativní recepty
Salade de chou
10min
Riz basmati au curcuma et aux raisins de Corinthe
35min
Chips de légumes au four (TM6)
1hod. 45min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1hod. 10min
Saumon aux herbes et citron Sous vide
1hod. 40min
Crème fouettée
10min
Cuisson du riz basmati
35min
Poulet sauce à la moutarde et soupe aux légumes (TM6 Metric)
40min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55min
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20min
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10min