Betteraves Sous vide

Betteraves Sous vide

4.3 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions

Suroviny

Épluchage
  • 800 g de betteraves crues coupées en deux (environ 5 cm de large)
  • 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
  • 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
  • ½ c. à thé de sel au goût

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 628.5 mg
Protein 2.5 g
Kalorie 268 kJ / 63.8 kcal
Tuk 0.1 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 11.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...