香脆炸菜饼
TM6

香脆炸菜饼

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 200 克 包菜 ,去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块
  • 150 克 红萝卜 ,去皮
  • 130 克 面粉
  • 50 克 粘米粉
  • ½ 汤匙 芫荽粉
  • 1 茶匙 香菇调味粉
  • 1 茶匙 盐
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • ½ 茶匙 发粉
  • 300 克 水
  • 食油 ,煎炸用

Nutriční hodnoty
na 1 块
Kalorie
202 kJ / 48 kcal
Protein
1 g
Sacharidy
7 g
Tuk
12 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
1 g
Sodík
107 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty