Zařízení & příslušenství
印尼蔬菜春卷
Příprava 10min.
Celkový 40min.
14 块
Suroviny
-
包菜 去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块100 克
-
新鲜绿豆角 去梗50 克
-
红萝卜 ,去皮50 克
-
鸡胸肉100 克
-
蒜瓣2 个
-
植物油 额外准备于步骤11炸物用40 克
-
新鲜豆芽50 克
-
糖½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
鸡精粉1 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
春卷皮14 片
-
植物油 油炸用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 块
Sodík
626 mg
Protein
27 g
Kalorie
1637 kJ /
391 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
54 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
风味亚洲家常菜 Thermomix® 专属切菜器 (TM6)
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní