Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 包菜 ,去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块
- 50 克 新鲜绿豆角 ,去梗
- 50 克 红萝卜 ,去皮
- 100 克 鸡胸肉
- 2 个 蒜瓣
- 40 克 植物油 ,额外准备于步骤11炸物用
- 50 克 新鲜豆芽
- ½ 茶匙 糖
- ½ 茶匙 盐
- 1 茶匙 鸡精粉
- ¼ 茶匙 胡椒粉
- 14 片 春卷皮
- 植物油 ,油炸用
- Nutriční hodnoty
- na 1 块
- Kalorie
- 1637 kJ / 391 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 626 mg