印尼蔬菜春卷
TM6

印尼蔬菜春卷

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 100 克 包菜 ,去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块
  • 50 克 新鲜绿豆角 ,去梗
  • 50 克 红萝卜 ,去皮
  • 100 克 鸡胸肉
  • 2 个 蒜瓣
  • 40 克 植物油 ,额外准备于步骤11炸物用
  • 50 克 新鲜豆芽
  • ½ 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 盐
  • 1 茶匙 鸡精粉
  • ¼ 茶匙 胡椒粉
  • 14 片 春卷皮
  • 植物油 ,油炸用

Nutriční hodnoty
na 1 块
Kalorie
1637 kJ / 391 kcal
Protein
27 g
Sacharidy
54 g
Tuk
8 g
Nasycený tuk
2 g
Vláknina
10 g
Sodík
626 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty