Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse cokelat putih
- 20 g mentega asin
- 70 g biskuit stik cokelat
- 40 g gula cokelat
- 200 g whipping cream
- 100 g cokelat putih, potong kecil-kecil
- 250 g keju krim (cream cheese), suhu ruang
- 1 sdt pasta vanila
Stroberi sous-vide
- 400 g stroberi, dipangkas dan dipotong menjadi dua bagian
- 2 sdm jus jeruk
- 1 sdm sirop mapel
- 8 basil segar keluar (opsional)
- air, untuk merendam kantong seluruhnya (tidak lebih tinggi dari batas maksimum 2,2 L)
- 30 g sari lemon (dari ½ lemon) atau 1 sdt bubuk asam askorbat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 36.8 g
- Nasycený tuk
- 21.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 272.1 mg