Gandum Bulgur

Gandum Bulgur

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
8 porsi

Suroviny

  • gandum bulgur ukuran sedang (lihat tip untuk porsi)
    200 - 500 g
  • air (lihat tip)
    400 - 800 g
  • minyak sayur
    5 - 20 g
  • garam laut
    ½ - 1 sdt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 296 mg
Protein 6 g
Kalorie 896 kJ / 214 kcal
Tuk 1.9 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše