Zařízení & příslušenství
肉馅蒸米糕
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 人份
Suroviny
-
牛肩肉 切丁,半冷冻180 克
-
粘米粉150 克
-
玉米粉 (淀粉)30 克
-
面粉20 克
-
蛋1 个
-
初榨浓椰浆200 克
-
水1800 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
小红葱100 克
-
蒜瓣20 克
-
食油40 克
-
咖喱粉1 汤匙
-
虾米10 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
新鲜辣椒 切丁1 条
-
炸葱酥 (参见提示)25 克
-
马尼菜 (树仔菜),只取叶片10 小支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
649 mg
Protein
12 g
Kalorie
1453 kJ /
347 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
派对一口食
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní