Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
孜然牛肉馅
- 60 克 红萝卜 ,去皮,切丁(约2公分)
- 5 克 新鲜姜
- 80 克 洋葱 ,切丁(約1公分)
- 20 克 食油
- 2 汤匙 黑酱油
- 1 汤匙 米酒
- 1 汤匙 水
- ¼ 茶匙 盐
- 1 茶匙 糖
- 2 茶匙 孜然粉 ,适量调味
- 200 克 牛肉 ,切丁(約1公分)
面包
- 60 克 水
- ½ 茶匙 即发干酵母
- 20 克 糖
- 210 克 面粉 ,额外准备撒粉用
- ¼ 茶匙 盐
- 70 克 牛奶
- 1 茶匙 食油
蒸包子
- 600 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 个
- Kalorie
- 104 kJ / 247 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g