孜然牛肉包

孜然牛肉包

3.5 2 rating
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 30min.
6 个

Suroviny

孜然牛肉馅
  • 红萝卜 去皮,切丁(约2公分)
    60 克
  • 新鲜姜
    5 克
  • 洋葱 切丁(約1公分)
    80 克
  • 食油
    20 克
  • 黑酱油
    2 汤匙
  • 米酒
    1 汤匙
  • 1 汤匙
  • ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 孜然粉 适量调味
    2 茶匙
  • 牛肉 切丁(約1公分)
    200 克
面包
  • 60 克
  • 即发干酵母
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 面粉 额外准备撒粉用
    210 克
  • ¼ 茶匙
  • 牛奶
    70 克
  • 食油
    1 茶匙
蒸包子
  • 600 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 个

Protein 12 g
Kalorie 104 kJ / 247 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...