Zařízení & příslušenství
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
Příprava 20min.
Celkový 8hod.
20 Stücke
Suroviny
Rührteig
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Zucker180 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Eier 2 davon getrennt6
-
Mehl200 g
-
Backpulver2 TL
-
Salz1 Prise
Belag und Fertigstellung
-
Milch650 g
-
Zucker80 g
-
Vanillepuddingpulver (2 Pck.)90 - 100 g
-
Schmand400 g
-
Schattenmorellen Saft aufgefangen1360 g
-
Tortenguss, rot2 Pck.
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stücke
Sodík
105 mg
Protein
5 g
Kalorie
1305 kJ /
312 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Erdbeer-Stracciatella-Schmandschnitten
2hod. 30min.
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9hod.
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2hod.
Grusel-Schnitten
1hod. 30min.
Schmand-Ananas-Kuchen
7hod.
Sägespänekuchen
2hod.
Einfache Herrentorte
5hod. 45min.
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2hod.
Pfirsich-Schmand-Krümelkuchen
3hod. 30min.
Omas bester Mohnkuchen
1hod.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1hod. 30min.
Dreh-dich-um-Kuchen
1hod. 50min.