Kirsch-Pudding-Blechkuchen

Kirsch-Pudding-Blechkuchen

4.6 328 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 8hod.
20 Stücke

Suroviny

Rührteig
  • Butter weich, in Stücken
    250 g
  • Zucker
    180 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • Eier 2 davon getrennt
    6
  • Mehl
    200 g
  • Backpulver
    2 TL
  • Salz
    1 Prise
Belag und Fertigstellung
  • Milch
    650 g
  • Zucker
    80 g
  • Vanillepuddingpulver (2 Pck.)
    90 - 100 g
  • Schmand
    400 g
  • Schattenmorellen Saft aufgefangen
    1360 g
  • Tortenguss, rot
    2 Pck.

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stücke

Sodík 105 mg
Protein 5 g
Kalorie 1305 kJ / 312 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...