Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Keksboden
- 60 g Butter, in Stücken
- 350 g Haferkekse
Quarkcreme und Fertigstellung
- 200 g Sahne
- 2 Pck. Sahnesteif
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 500 g Magerquark
- 400 g Frischkäse
- 130 g Zucker
- 60 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 Dose Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Maracuja-Nektar
- 1 Pck. Vanille-Saucenpulver ohne Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1859 kJ / 444 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 377 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2 godz.
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5h
Erdbeer-Knusper-Torte mit weißer Schokolade
1h 30min
Erdbeer-Stracciatella-Schmandschnitten
2 godz. 30 min
Schoko-Waldmeister-Himbeer-Torte
6h 30min
Brownie-Blaubeer-Cheesecake
2 godz. 30 min
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9 Std. 35 Min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 godz.
Rote-Grütze-Torte
5h 30min
Apfelschnitten
2 godz.
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2 godz.
Apfel-Nuss-Kuchen
4 godz.