Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Keksboden
- 60 g Butter, in Stücken
- 350 g Haferkekse
Quarkcreme und Fertigstellung
- 200 g Sahne
- 2 Pck. Sahnesteif
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 500 g Magerquark
- 400 g Frischkäse
- 130 g Zucker
- 60 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 Dose Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Maracuja-Nektar
- 1 Pck. Vanille-Saucenpulver ohne Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1859 kJ / 444 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 377 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2 Std.
Erdbeer-Stracciatella-Schmandschnitten
2h 30min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 godz. 30 min
Zitronen-Mango-Schnitten
6h 30 min
Erdbeer-Brownie-Kuchen
3h 40 min
Pfirsich-Schmand-Krümelkuchen
3h 30 min
Aprikosen-Cheesecake
7h
Rote-Grütze-Torte
5h 30min
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5h
Snowball Cake
1h 40min
Preiselbeertorte
2h 30min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 Std.