![Sous-vide biff med bearnaisesås Sous-vide biff med bearnaisesås](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/deb9bb79-016c-4b61-94b0-6248fdd74fb0/Derivates/2b3cc8eb-38fa-4954-95b7-c46ac2af8165.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 oxfilébiffar (180–200 g vardera, 3 cm tjock)
- 2 teskedar havssalt
- ¾ tesked malen svartpeppar
- 4 kvistar färsk timjan
- 1400 g vatten (ungefär), se till att påsarna är helt täckta med vatten (se tips)
-
30
g citronsaft (se tips)
nebo 1 tesked askorbinsyra - 50 g schalottenlök
- 1 - 2 kvistar färsk dragon, endast bladen, efter smak
- 50 g vitt vin, torrt
- 15 g vitvinsvinäger
- 200 g smör tärnat + 1 msk för stekning
- 4 äggulor, från medelstora ägg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 93 mg