Sous-vide biff med bearnaisesås

Sous-vide biff med bearnaisesås

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 portioner

Suroviny

  • oxfilébiffar (180–200 g vardera, 3 cm tjock)
    4
  • havssalt
    2 teskedar
  • malen svartpeppar
    ¾ tesked
  • färsk timjan
    4 kvistar
  • vatten (ungefär), se till att påsarna är helt täckta med vatten (se tips)
    1400 g
  • citronsaft (se tips)
    30 g
    1 tesked askorbinsyra
  • schalottenlök
    50 g
  • färsk dragon endast bladen, efter smak
    1 - 2 kvistar
  • vitt vin, torrt
    50 g
  • vitvinsvinäger
    15 g
  • smör tärnat + 1 msk för stekning
    200 g
  • äggulor från medelstora ägg
    4

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 93 mg
Protein 46 g
Kalorie 2926 kJ / 698 kcal
Tuk 56 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 32 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše