![Pulled pork-burgare Pulled pork-burgare](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FE8C808F-2B44-41A7-83FE-1104B03D81A1/Derivates/84099AAC-1D87-4738-8AEF-7C836EC4E32A.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 vitlöksklyfta
- 100 g gul lök, skuren i ringar (1 cm)
- 1 kvist färsk rosmarin, endast bladen
- 550 g vatten
- 200 g äppelcider
- ½ tesked havssalt + extra efter smak
- 1 tesked kycklingbuljong (se tips)
- 800 g benfri fläskbog, i 5 bitar
- 500 g BBQ-sås (se tips)
- malen svartpeppar, efter smak
- 6 hamburgerbröd
- 12 isbergssallad
- tomatketchup, till servering (se tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2071.4 kJ / 493.2 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 1424.5 mg