Zařízení & příslušenství
小炒鸡腿肉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
油20 克
-
姜 切片10 克
-
蒜头6 - 7 瓣
-
干辣椒 切段3 支
-
花椒 约¼茶匙2 克
-
鸡腿肉 切3×3cm块400 克
-
新鲜二荆条 。切粒30 克
-
生抽20 克
-
蚝油10 克
-
糖 约¼茶匙2 克
-
青蒜 切2-3cm段50 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
348.9 mg
Protein
21.1 g
Kalorie
852.7 kJ /
203.8 kcal
Tuk
9.5 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
8.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常鸡肉料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína