清蒸鲈鱼

清蒸鲈鱼

4.3 15 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 鲈鱼 (去头去尾,取2块鱼菲力,约400克)
    1 条
  • ½ 茶匙
  • 料酒
    1 汤匙
  • 切段
    2 根
  • 切丝
    5 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 蒸鱼豉油
    1 汤匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 18.9 g
Kalorie 460 kJ / 110 kcal
Tuk 3.4 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 0.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...