Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 条 鲈鱼 (去头去尾,取2块鱼菲力,约400克)
- ½ 茶匙 盐
- 1 汤匙 料酒
- 2 根 葱, 切段
- 5 克 姜, 切丝
- 500 克 水, 蒸煮用
- 1 汤匙 蒸鱼豉油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0 g