菠菜意大利饺子

菠菜意大利饺子

3.0 2 rating
Příprava 40min.
Celkový 5hod.
900 克

Suroviny

内馅
  • 250 克
  • 冷冻菠菜叶
    250 克
  • 红葱头 一切二
    15 克
  • 黄油
    20 克
  • 里考塔乳酪(ricotta cheese)
    200 克
  • 1 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
意大利饺子皮
  • 面粉
    300 克
  • 三文尼娜粉 额外准备些防粘用
    100 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    4 颗
  • 橄榄油
    10 克
  • 5 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 100 克

Sodík 244 mg
Protein 8.6 g
Kalorie 812.8 kJ / 194.3 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 4.2 g
Sacharidy 22.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...