Zařízení & příslušenství
炸土豆丝佐蒜蓉酱
Příprava 25min.
Celkový 45min.
6 人份
Suroviny
-
土豆 去皮,切成能放入进料口的宽度800 克
-
水 浸泡用适量
-
香蒜粉1 茶匙
-
干燥欧芹1 茶匙
-
烟熏红辣椒粉½ 茶匙
-
盐 ,加上 1 捏½ 茶匙
-
油 油炸用适量
-
蒜头2 瓣
-
欧芹叶5 克
-
酸奶150 克
-
美乃滋20 克
-
番茄酱20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
265.2 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
625 kJ /
149.4 kcal
Tuk
3.6 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
26.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
螺旋果蔬造型器 基础入门2
15 recepty/-ů
Čína
Čína