Zařízení & příslušenství
烤苕皮
Příprava 20min.
Celkový 35min.
6 人份
Suroviny
-
红薯淀粉200 克
-
水400 克
-
油 涂抹用适量
-
蒜头4 瓣
-
油15 克
-
猪肉肉糜200 克
-
孜然粉 约½茶匙2 克
-
生抽10 克
-
盐 约¼茶匙1 克
-
油辣子50 克
-
葱 根据个人口味添加适量
-
泡萝卜 根据个人口味添加适量
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
169.2 mg
Protein
6.7 g
Kalorie
686.6 kJ /
164.1 kcal
Tuk
11.6 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sacharidy
8.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
街头滋味
5 recepty/-ů
Čína
Čína