Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 120 g di zucchero
- 250 g di biscotti di avena senza glutine, a pezzi
- 140 g di burro, a pezzi
Crema ai formaggi
- 50 g di latte intero
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- 300 g di robiola
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Salsa alle fragole
-
200
g di fragole a tocchetti o rondelle
nebo 200 g di fragoline di bosco a tocchetti o rondelle - 80 g di zucchero
- 5 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 37.4 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 436.5 mg
Alternativní recepty
Crostata ai pistacchi
4h
Mousse alle fragole e formaggio
15 Min
Torta ai frutti rossi
3 Std.
Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole (TM6)
15 Min
Preparato per biscotti di avena, pistacchi e mirtilli rossi
1 Std.
Torta Pescoffee in tazza
30min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Cream tart al cioccolato
8h
Sangria analcolica
1h 35 min
Cheesecake alle ciliegie
4h 30min
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Torta della nonna al cioccolato
1 Std. 30 Min