Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di mozzarella fresca a pezzi
Impasto
- 1470 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto d'orzo
nebo 1 cucchiaino di zucchero - 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 400 g di farina di forza
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
-
250
g di passata di pomodoro
nebo 250 g di polpa di pomodoro a pezzettoni - 200 g di salame piccante, a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3190.5 kJ / 762.5 kcal
- Protein
- 35.4 g
- Sacharidy
- 81.4 g
- Tuk
- 35.1 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1450.6 mg
Alternativní recepty
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3 godz. 50 min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6 Std. 15 Min
Pizza caprese
9h
Focaccia cipolle e zucca
2h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 godz. 50 min
Pizza 'nduja e caciocavallo
9h
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia barese TM6
4h
Pizza napoletana
9h