Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g Wasser
- 10 g Zucker
-
15
g frische Germ
nebo 7 g Trockengerm - 400 g Weizenmehl, Type 550 bzw. 700
- 25 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 1 - 2 EL Olivenöl
- 30 g Nüsse, ganz, gemischt
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Ricotta
- 100 g Joghurt
- 5 g Zitronenschale, gerieben
- 3 - 5 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 150 g Cherrytomaten, verschiedene Farben
- 20 g essbare Blüten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2691 kJ / 643 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 667 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vollkornpizza mit Spargelcreme, Mascarpone und geräuchtertem Lachs
4h
Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce
14 Std. 30 Min
Osttiroler Schlipfkrapfen
2 godz. 30 min
Vegane Vanillekipferl
1 Std. 50 Min
Radicchiosalat mit probiotischem Dressing
30 min
Menü: Spargel mit Käse-Reis, Zitronen-Hollandaise und Beerenschaum
1u.
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35min
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30 min
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2h
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35min
Lachs mit Mandelkruste und Erbsen-Spinat-Püree
1u.