
Zařízení & příslušenství
Pan brioche sin gluten
Příprava 10min
Celkový 2hod. 50min
12 rebanadas
Suroviny
Prefermento
-
de leche180 g
-
de azúcar10 g
-
de levadura fresca25 g
-
de harina de trigo sarraceno20 g
Masa
-
de mantequilla for greasing
-
huevos3
-
de harina sin gluten380 g
-
azúcar60 g
-
de sal1 cdita
-
de psyllium1 cda
-
harina sin gluten for sprinkling
Horneado
-
huevo batido1
Nutriční hodnoty na 1 rebanadas
Kalorie
251 kcal /
1050 kJ
Protein
3.81 g
Tuk
10.14 g
Sacharidy
32.49 g
Vláknina
3.76 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Panes y Pasteles sin Gluten
5 recepty/-ů
Mexiko
Mexiko