Pan brioche sin gluten

Pan brioche sin gluten

3.5 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 50min.
12 rebanadas

Suroviny

Prefermento
  • 180 g de leche
  • 10 g de azúcar
  • 25 g de levadura fresca
  • 20 g de harina de trigo sarraceno
Masa
  • de mantequilla for greasing
  • 3 huevos
  • 380 g de harina sin gluten
  • 60 g azúcar
  • 1 cdita de sal
  • 1 cda de psyllium
  • harina sin gluten for sprinkling
Horneado
  • 1 huevo batido

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 rebanadas

Protein 3.81 g
Kalorie 1050 kJ / 251 kcal
Tuk 10.14 g
Vláknina 3.76 g
Sacharidy 32.49 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...