Pan brioche sin gluten

Pan brioche sin gluten

3.1 9 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 2hod. 50min
12 rebanadas

Suroviny

Prefermento
  • de leche
    180 g
  • de azúcar
    10 g
  • de levadura fresca
    25 g
  • de harina de trigo sarraceno
    20 g
Masa
  • de mantequilla for greasing
  • huevos
    3
  • de harina sin gluten
    380 g
  • azúcar
    60 g
  • de sal
    1 cdita
  • de psyllium
    1 cda
  • harina sin gluten for sprinkling
Horneado
  • huevo batido
    1

Nutriční hodnoty na 1 rebanadas

Kalorie 251 kcal / 1050 kJ
Protein 3.81 g
Tuk 10.14 g
Sacharidy 32.49 g
Vláknina 3.76 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...