Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prefermento
- 180 g de leche
- 10 g de azúcar
- 25 g de levadura fresca
- 20 g de harina de trigo sarraceno
Masa
- de mantequilla, for greasing
- 3 huevos
- 380 g de harina sin gluten
- 60 g azúcar
- 1 cdita de sal
- 1 cda de psyllium
- harina sin gluten for sprinkling
Horneado
- 1 huevo, batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanadas
- Kalorie
- 1050 kJ / 251 kcal
- Protein
- 3.81 g
- Sacharidy
- 32.49 g
- Tuk
- 10.14 g
- Vláknina
- 3.76 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Apple crisp con helado de banana y frutilla
1 godz. 20 min
Leche de almendras
8h 5 min
Pan de papa sin gluten
2h 30min
Pan de caja sin gluten
14 Std.
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Baguette sin gluten
2 Std.
Masa madre sin gluten
120 Std.
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Carrot cake vegana
2 Std.
Tarta Pascualina (sin gluten)
2 Std.
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50 min