Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
-
800
g feather steak, diced (3 cm)
nebo 800 g braising steak, diced (3 cm) - 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 20 g tomato purée
- 415 g stout (e.g. Guinness)
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1199 kJ / 287 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 9.9 g
Alternativní recepty
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Beef Stroganoff
1h
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55 min