Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
-
800
g feather steak, diced (3 cm)
nebo 800 g braising steak, diced (3 cm) - 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 20 g tomato purée
- 415 g stout (e.g. Guinness®)
- 3 sprigs fresh rosemary leaves
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1318.1 kJ / 315 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 462.5 mg
Alternativní recepty
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1hod. 25min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Chicken Étouffée
45min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Beef and Ale Stew
2h 20min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Beef Bourguignon
1h 30 min