Beef in Stout

Beef in Stout

4.4 377 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 40min.
6 portions

Suroviny

  • olive oil
    20 g
  • onions quartered
    200 g
  • feather steak diced (3 cm)
    800 g
    800 g braising steak, diced (3 cm)
  • plain flour
    30 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • tomato purée
    20 g
  • stout (e.g. Guinness®)
    415 g
  • fresh rosemary leaves
    3 sprigs
  • carrots peeled, cut in pieces (2 cm)
    250 g
  • parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)
    250 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 462.5 mg
Protein 31 g
Kalorie 1318.1 kJ / 315 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sacharidy 21.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...