Beef in Stout

Beef in Stout

4.4 337 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 1hod. 40min
6 portions

Suroviny

  • olive oil
    20 g
  • onions quartered
    200 g
  • feather steak diced (3 cm)
    800 g
    800 g braising steak, diced (3 cm)
  • plain flour
    30 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • tomato purée
    20 g
  • stout (e.g. Guinness®)
    415 g
  • fresh rosemary leaves
    3 sprigs
  • carrots peeled, cut in pieces (2 cm)
    250 g
  • parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)
    250 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 315 kcal / 1318.1 kJ
Protein 31 g
Tuk 10 g
Sacharidy 21.6 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sodík 462.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...