Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
-
800
g feather steak, diced (3 cm)
nebo 800 g braising steak, diced (3 cm) - 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 20 g tomato purée
- 415 g stout (e.g. Guinness®)
- 3 sprigs fresh rosemary leaves
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1318.1 kJ / 315 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 462.5 mg
Alternativní recepty
Beef Stroganoff
1h
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Sautéed Pork with Cider
55min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
Beef Bourguignon
1h 30min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1j 55 menit
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min