Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mashed Potatoes
- 900 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, diced (approx. 1.5 cm)
- 340 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g salted butter, diced
Beef Stew
- 850 g stewing steak, sinew free, cubed (approx. 2.5 cm)
- 30 g Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground cloves
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 110 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 80 g carrots, cut into 1 cm rounds (approx. 1 carrot)
- 80 g celery, cut into 1 cm rounds (approx. 2 stalks)
- 80 g parsnips, cut into 1 cm rounds (approx. 2 small parsnips)
- 2 Tbsp plain flour
- 3 Tbsp tomato purée
-
1
beef stock cube (for 0.5 l)
nebo 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 350 g water
- 110 g frozen peas, defrosted, plus 12 for ghost eyes
- 110 g sweetcorn kernels, frozen
- 110 g fresh button mushrooms, sliced or diced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2222 kJ / 531 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Beef Bourguignon
1h 30min