Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g su
- 400 g kültür mantarı, dörde bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- tuz, damak tadına göre
- karabiber, damak tadına göre
- karışık taze ot, ince dilimlenmiş (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 245 g
- Kalorie
- 1109.5 kJ / 264.2 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 21.7 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1149 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 λεπτ.
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 λεπτ.
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30 λεπτ.
Sotelenmiş Kabak
20 λεπτ.
Hafifçe Sotelenmiş Pırasa
Žádné hodnocení
Sotelenmiş Biberler (100 g)
Žádné hodnocení
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15 λεπτ.
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
15 λεπτ.
Karamelize Soğan (400-500 g)
25 λεπτ.
Sotelenmiş Havuç (400 g)
20 λεπτ.
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 λεπτ.
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25 λεπτ.