Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- extra virgin olive oil
- 225 g water, room temperature
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 450 g bread flour
- 340 g sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 1 tbsp salt
- 1 tsp instant yeast (volitelně)
- bread flour, to dust
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 780.3 kJ / 186.5 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 594 mg
Alternativní recepty
Sourdough Baguettes
15 Std.
Rustic Sourdough Bread
28h 10 min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5min
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Rustic Sourdough Bread
28h 10 min
No Starter Sourdough Bread
23小时
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5h 5min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 Min
Mother sourdough starter
108h 20min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 Std. 10 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55 min