Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- extra virgin olive oil
- 225 g water, room temperature
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 450 g bread flour
- 340 g sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 1 tbsp salt
- 1 tsp instant yeast (volitelně)
- bread flour, to dust
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 780.3 kJ / 186.5 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 594 mg
Alternativní recepty
Sourdough Baguettes
15u.
Sourdough Bread with Olives
5h 20 min.
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Rye sourdough baguettes
27h 20 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 Std. 10 Min
Mother sourdough starter
108h 20 min
Everyday sourdough loaf
4h 20min